Restoran Jezero by Azzaro Nova godina

Doček Nove godine u Restoranu Jezero by Azzaro predstavlja savršenu priliku da doživite luksuz i eleganciju Beograda na vodi. Ovaj restoran nudi jedinstven ambijent sa prelepim pogledom na reku, savršeno mesto za proslavu najluđe noći u godini. Uživajte u svečanoj večeri koja se sastoji od pažljivo odabranog set menija, dok vas muzika talentovanih izvođača poput Zorane Mićanović, Denija Boneštaja, Anđele Tasić, Marka Popa i Nine Bulješević vodi kroz noć.

Cena dočeka počinje od 80€, a u okviru ovog paketa uživaćete u all inclusive uslugama koje uključuju vrhunska pića i specijalitete pripremljene od strane naših šefova kuhinje. Restoran Jezero by Azzaro je idealan izbor za sve one koji žele da proslave Novu godinu u modernom stilu, uz premium usluge i nezaboravnu atmosferu.

Ne propustite priliku da rezervišete svoje mesto na vreme, jer je kapacitet ograničen. Uživajte u noći ispunjenoj muzikom, plesom i vrhunskom gastronomijom, dok se Beograd na vodi pretvara u čarobno mesto za proslavu. Očekujemo vas da zajedno dočekamo Novu godinu u stilu!

Iako ušuškan u prirodi, i dalje se nalazi u širem centru Beograda, tako da se do restorana Jezero By Azzaro lako može stići iz bilo kog dela grada da dolazite.

Ispred restorana nalazi se veliki parking, dovoljan da primi automobile svih onih kojima restoran Jezero By Azzaro Nova godina 2026 bude izbor, a odluče se da na doček Nove godine dođu sopstvenim automobilom.

Restoran Jezero by Azzaro se može pohvaliti mnoštvom uspešnih novogodišnjih proslava, te vama jedino preostaje da dođete i uverite se i sami zašto je tako.

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062/111-22-33

Muzika

Pripremite se za čaroban doček Nove godine i muzičko scensku čaroliju koju će prirediti sjajna muzička ekipa – Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević!

Dobro poznati po svojim energičnim, uvek do poslednjeg mesta popunjenim nastupima, moćnim vokalima i bogatom repertoaru, povešće vas na muzičko putovanje puno emocija, najvećih hitova i nezaboravnih trenutaka, uz atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.

Cena

Cena po osobi se kreće od 80€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja ispod) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i all inclusive ponudu pića tokom cele večeri.

  • Red zone – 80€
  • Blue zone – 90€
  • Silver zone – 100€
  • Gold zone – 120€
  • Black VIP – 140€
  • Royal VIP zone – 150€

MAPA PROSTORA:

  

*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri: 

 

ŽESTOKA PIĆA

– Selekcija rakija: Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja
– Vodka
– Gordon’s dry gin
– Pelinkovac
– Vinjak
– Campari
– Vermouth

VINA

– Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose)
– Vino kuće

PIVA

– Heineken
– Zaječarsko

BEZALKOHOLNA GAZIRANA PIĆA

– Coca-Cola
– Sprite
– Fanta
– Bitter Lemon
– Tonic Water

PRIRODNI SOKOVI

– Jabuka
– Breskva
– Pomorandža
– Borovnica
– Ananas

MINERALNA VODA

– Gazirana i negazirana

KAFA

– Espresso

Hrana

Svečana novogodišnja večera – set meni:

PREDJELO

– Užička pršuta
– Kraški vrat
– Dimljena pečenica
– Budimska kobasica
– Sremski kulen
– Kasino šunka
– Gauda
– Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke
– Paprika u pavlaci

SALATE

– Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice)
– Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja)
– Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom)
– Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju
– Urnebes
– Pita sa pečurkama
– Pita sa sirom
– Pita sa zeljem
– Projice sa kajmakom

GLAVNO JELO

– Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina)
– Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)

PRILOG

– Aromatični rižoto
– Pekarski krompir

SELEKCIJA SVEŽEG HLEBA I PECIVA (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana)

– Domaće lepinje
– Integralno pecivo sa kimom
– Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve

Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.

Muzika: Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević
Hrana: Svečana večera – set meni
Hrana: All inclusive
Cena: od 80€
[raw_html_snippet id="ddd"]
Scroll to Top