Doček Nove godine u Restoranu Jezero by Azzaro predstavlja savršenu priliku za nezaboravno veče u srcu Beograda na vodi. Ovaj luksuzni restoran nudi jedinstveni ambijent, savremeni stil i premium usluge koje će vaš doček učiniti posebnim. Uživajte u svečanoj večeri sa set menijem, koji je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio i najizbirljivije ukuse. Cena večere počinje od 80€, a uz to vas očekuje i all inclusive ponuda pića koja će dodatno obogatiti vaše iskustvo.
Muzika je ključni deo svake proslave, a u Restoranu Jezero by Azzaro uživaćete u nastupima talentovanih izvođača kao što su Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević. Njihove pesme će vas voditi kroz veče, stvarajući savršenu atmosferu za ples i zabavu. Pripremite se da zaboravite na svakodnevne brige i uživate u ritmu koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.
Beograd na vodi je poznat po svom modernom i luksuznom ambijentu, a Restoran Jezero by Azzaro je pravi izbor za sve koji žele dočekati Novu godinu na poseban način. Ovaj restoran ne nudi samo vrhunski obrok i zabavu, već i predivan pogled na reku i grad, što ga čini idealnim mestom za romantične trenutke ili proslavu sa prijateljima i porodicom.
Ne propustite priliku da dočekate Novu godinu u jednom od najlepših restorana u Beogradu. Rezervišite svoje mesto na vreme i osigurajte sebi nezaboravno iskustvo koje će vas pratiti tokom cele godine. Posetite naš sajt beogradnavodinovagodina.rs i saznajte više o ponudi i rezervacijama.

Iako ušuškan u prirodi, i dalje se nalazi u širem centru Beograda, tako da se do restorana Jezero By Azzaro lako može stići iz bilo kog dela grada da dolazite.
Ispred restorana nalazi se veliki parking, dovoljan da primi automobile svih onih kojima restoran Jezero By Azzaro Nova godina 2026 bude izbor, a odluče se da na doček Nove godine dođu sopstvenim automobilom.
Restoran Jezero by Azzaro se može pohvaliti mnoštvom uspešnih novogodišnjih proslava, te vama jedino preostaje da dođete i uverite se i sami zašto je tako.
INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062/111-22-33
Muzika
Pripremite se za čaroban doček Nove godine i muzičko scensku čaroliju koju će prirediti sjajna muzička ekipa – Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević!
Dobro poznati po svojim energičnim, uvek do poslednjeg mesta popunjenim nastupima, moćnim vokalima i bogatom repertoaru, povešće vas na muzičko putovanje puno emocija, najvećih hitova i nezaboravnih trenutaka, uz atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.
Cena
Cena po osobi se kreće od 80€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja ispod) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i all inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
- Red zone – 80€
- Blue zone – 90€
- Silver zone – 100€
- Gold zone – 120€
- Black VIP – 140€
- Royal VIP zone – 150€
MAPA PROSTORA:
 
  
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
ŽESTOKA PIĆA
– Selekcija rakija: Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja
– Vodka
– Gordon’s dry gin
– Pelinkovac
– Vinjak
– Campari
– Vermouth
VINA
– Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose)
– Vino kuće
PIVA
– Heineken
– Zaječarsko
BEZALKOHOLNA GAZIRANA PIĆA
– Coca-Cola
– Sprite
– Fanta
– Bitter Lemon
– Tonic Water
PRIRODNI SOKOVI
– Jabuka
– Breskva
– Pomorandža
– Borovnica
– Ananas
MINERALNA VODA
– Gazirana i negazirana
KAFA
– Espresso
Hrana
Svečana novogodišnja večera – set meni:
PREDJELO
– Užička pršuta
– Kraški vrat
– Dimljena pečenica
– Budimska kobasica
– Sremski kulen
– Kasino šunka
– Gauda
– Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke
– Paprika u pavlaci
SALATE
– Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice)
– Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja)
– Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom)
– Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju
– Urnebes
– Pita sa pečurkama
– Pita sa sirom
– Pita sa zeljem
– Projice sa kajmakom
GLAVNO JELO
– Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina)
– Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
PRILOG
– Aromatični rižoto
– Pekarski krompir
SELEKCIJA SVEŽEG HLEBA I PECIVA (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana)
– Domaće lepinje
– Integralno pecivo sa kimom
– Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.
 
								 
								 
								