Doček Nove godine u Restoranu Jezero by Azzaro predstavlja savršen spoj luksuza i uživanja na Beogradu na vodi. Ovaj ekskluzivni restoran nudi jedinstveno iskustvo za sve koji žele da proslave ulazak u novu godinu u modernom ambijentu. Sa svečanom večerom koja se sastoji od pažljivo odabranog set menija, vaša kulinarska putovanja će biti nezaboravna. Uživajte u raznovrsnim specijalitetima koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse.
Uživajte u muzici vrhunskih izvođača kao što su Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević, koji će vas zabavljati tokom cele noći. Ova talentovana ekipa donosi energiju i atmosferu koja će učiniti vašu proslavu nezaboravnom. Uz savršenu kombinaciju muzike i hrane, Restoran Jezero by Azzaro je idealno mesto za sve koji žele da dočekaju Novu godinu u stilu.
Cena ulaznice počinje od 80€, a uključuje all inclusive piće, što znači da možete uživati u raznovrsnim napicima tokom cele noći. Ovaj paket pruža vam mogućnost da se opustite i uživate bez brige o dodatnim troškovima. Beograd na vodi je savršena lokacija za proslavu, a Restoran Jezero by Azzaro je pravi izbor za sve koji žele da dožive magiju Nove godine na jednom od najlepših mesta u gradu.
Pridružite nam se na nezaboravnom dočeku Nove godine i stvorite uspomene koje će trajati zauvek. Rezervišite svoje mesto već danas i osigurajte sebi i svojim najmilijima nezaboravno veče u Restoranu Jezero by Azzaro.

Iako ušuškan u prirodi, i dalje se nalazi u širem centru Beograda, tako da se do restorana Jezero By Azzaro lako može stići iz bilo kog dela grada da dolazite.
Ispred restorana nalazi se veliki parking, dovoljan da primi automobile svih onih kojima restoran Jezero By Azzaro Nova godina 2026 bude izbor, a odluče se da na doček Nove godine dođu sopstvenim automobilom.
Restoran Jezero by Azzaro se može pohvaliti mnoštvom uspešnih novogodišnjih proslava, te vama jedino preostaje da dođete i uverite se i sami zašto je tako.
INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062/111-22-33
Muzika
Pripremite se za čaroban doček Nove godine i muzičko scensku čaroliju koju će prirediti sjajna muzička ekipa – Zorana Mićanović, Deni Boneštaj, Anđela Tasić, Marko Pop i Nina Bulješević!
Dobro poznati po svojim energičnim, uvek do poslednjeg mesta popunjenim nastupima, moćnim vokalima i bogatom repertoaru, povešće vas na muzičko putovanje puno emocija, najvećih hitova i nezaboravnih trenutaka, uz atmosferu koja će se dugo pamtiti i prepričavati.
Cena
Cena po osobi se kreće od 80€ do 150€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali (videti na mapi sedenja ispod) i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru na bazi set menija i all inclusive ponudu pića tokom cele večeri.
- Red zone – 80€
- Blue zone – 90€
- Silver zone – 100€
- Gold zone – 120€
- Black VIP – 140€
- Royal VIP zone – 150€
MAPA PROSTORA:
 
  
*Napomena: Orijentaciona mapa prostora. U skladu sa novogodišnjom postavkom sale, moguća su manja odstupanja u rasporedu stolova.
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
ŽESTOKA PIĆA
– Selekcija rakija: Kruška, Kajsija, Šljivovica, Lozova rakija, Dunja
– Vodka
– Gordon’s dry gin
– Pelinkovac
– Vinjak
– Campari
– Vermouth
VINA
– Kovačević Orpheline (crveno, belo, rose)
– Vino kuće
PIVA
– Heineken
– Zaječarsko
BEZALKOHOLNA GAZIRANA PIĆA
– Coca-Cola
– Sprite
– Fanta
– Bitter Lemon
– Tonic Water
PRIRODNI SOKOVI
– Jabuka
– Breskva
– Pomorandža
– Borovnica
– Ananas
MINERALNA VODA
– Gazirana i negazirana
KAFA
– Espresso
Hrana
Svečana novogodišnja večera – set meni:
PREDJELO
– Užička pršuta
– Kraški vrat
– Dimljena pečenica
– Budimska kobasica
– Sremski kulen
– Kasino šunka
– Gauda
– Rolat od ajvara sa nadevom od milerama i praške šunke
– Paprika u pavlaci
SALATE
– Srpska salata/Sezonska salata (salata od paradajza, krastavaca, crnog luka i ljute papričice)
– Vitaminska salata (salata od sveže šargarepe, crvenog kupusa, puterice i celera sa dresingom od limunovog soka i maslinovog ulja)
– Ruska salata (salata sa šunkom, povrćem, kiselim krastavčićima, majonezom i pavlakom)
– Marinirani zlatarski sir u maslinovom ulju
– Urnebes
– Pita sa pečurkama
– Pita sa sirom
– Pita sa zeljem
– Projice sa kajmakom
GLAVNO JELO
– Cardinal piletina (pileći file u krem sosu od njeguškog pršuta i belog vina)
– Azzaro grill (gurmanski uštipci sa kačkavaljem i šunkom, kobasice, ćevapi, pileći file, pileći batak)
PRILOG
– Aromatični rižoto
– Pekarski krompir
SELEKCIJA SVEŽEG HLEBA I PECIVA (sveže toplo pecivo iz pekare našeg restorana)
– Domaće lepinje
– Integralno pecivo sa kimom
– Raženi hleb sa semenkama suncokreta i bundeve
Za vas služimo jela pripremljena u kuhinjama naših restorana, prepoznatljivim po pečenju spremljenom na tradicionalan način pod sačem, kao i roštiljskom mesu visokog kvaliteta sa domaćih farmi, koje se priprema na roštilju na ćumur i tako postiže najbolju aromu i zadržava sočan ukus. U sklopu svakog restorana se nalazi kuhinja i pekara iz koje služimo sveže i vruće pecivo.
 
								 
								 
								